Dromen van Groen specialiseert zich in

niet-alledaagse planten. Van hippe wishlist planten, tot planten van vroeger die nu weer helemaal terug zijn.

Ben jij net begonnen met je plantenverzameling? Of vind jij het juist heel gaaf om (buiten al je stekjes) te werken aan jouw eigen URBAN JUNGLE?

Dromen van Groen zoekt elke week weer naar de mooiste planten; soms oude bekenden, soms helemaal nieuw. Elke week worden er "specials" gepost op Instagram. Soms gaat het om bijzondere Alocasia's, vreemdsoortig gekleurde Echeveria's, groene planten die minder bekend zijn dan Calathea's of iets dat je misschien nog nooit hebt gezien.

 

Omdat ik door heel Nederland inkoop, heb ik zicht op de specials, de extra grote planten, de tropische bloeiers en de "try-outs" van diverse kwekers.

Dus kan ik jouw URBAN JUNGLE snel laten groeien!

 

Indoor Flowerpots

JUNGLE
WITH
US

LEES SNEL VERDER!

VERSCHILLENDE GROOTHANDELS...

HOE WERKT HET ABONNEMENT?

Elke maand zoek ik 2 geweldige planten uit. Ze zijn totaal verschillend; de een groot met veel bladeren, de ander een "special", of een gave hangplant en een bijzondere vetplant. Zo valt er altijd iets te kiezen. De (verkoop) prijs ligt elke week weer tussen €30 en €35. Via het Instagram account van Dromen van Groen kun je zien welke planten er die maand beschikbaar zijn.

Jij betaalt €25 per maand voor jouw keuze en haalt deze af in de winkel. Je mag natuurlijk ook meedenken over de te verzamelen planten.

Vind je dat je wel genoeg planten hebt?

Dan is je abonnement na 3 maanden maandelijks opzegbaar.

abbo.jpg